Español   Catalán   

Cosa Nostra - Carta

Carta

Entrades/Entradas/Antipasti

Entrades/Entradas/Antipasti

  • Antipasto cosa nostra
    • Variat d'embotits, aigua-sal, boles de mozzarella i cirerols.
  • Torta di melanzana
    • Alberginia, pernil dolç, formatge, tomaca i tomaca fregida.
  • Carpaccio di tonno al olio di tartufi
  • Bresaola
  • Carpaccio de vedella/Carpacio de ternera
  • Provolone al pomodoro
  • Gambes a l'allada/Gambas al ajillo
  • Roda de formatges/Rueda de quesos
  • Roda de patés/Rueda de patés
  • Crep de salmó i gamba
  • Crep de boletus
  • Pericana
  • Bruschetta de mozzarella
  • Bruscheta de sobrassada i scarmoza

Ensalades/Ensaldas/Insalate

Ensalades/Ensaldas/Insalate

  • Ensalada de escalivada
    • Escalivada, piquillos i tronc de bonito del nord.
  • Duck salad
    • Variat d'enciams, cirerols, cuixot d'ànec, foie d'ànec, picatostes, panses, pinyons y vinagreta de mistela de Xaló.
  • Cosa Nostra
    • Pollastre, pinya, enciam, dacsa, ou i salsa rosa.
  • Família
    • Enciam, ou, espàrrecs, tomaca, cogombre, ceba, olives i tonyina.
  • Ensalada templada de cabra
    • Variat d'enciams, formatge de cabra, bacó, dàtils, pipes, cirerols i crema de balsàmic.
  • Tíbia de César A Gusto
    • Variat d'enciams, pollastre, crema de formatge, cirerols, reducció de P.X. xips de cuixot.

Pizzes

Pizzes

  • Azzurra
    • Base, gorgonzola i ceba caramelitzada.
  • Calzone
    • Base, salami, ou dur, pernil dolç i xampinyons.
  • Prosciuto
    • Base i pernil dolç.
  • Tonno
    • Base, ceba, tonyina, cirerols, olives.
  • 4 Stazioni
    • Base, xampinyó, pernil dolç, tonyina i pebrera.
  • Pepperoncini
    • Base, pernil dolç i xoriço picant.
  • 4 Formaggio
    • Base, parmesà, gorgonzola, emmental i mozzarella.
  • Mariniera
    • Base, tonyina, gambes, musclos, anxoves.
  • Vegetale
    • Base, xampinyons, pebrera, espàrrecs y ceba.
  • Burguer
    • Base, carn, ceba, bacó,cogombrets, ou i cheddar.
  • Affumicata
    • Base, bacó, xampinyons i scamorza.
  • Il Beso
    • Base, xoriço, carn picada picant, xampinyons, vitets I ceba.
  • Bianco e Nero
    • Base, llonganissa, botifarra, ou.
  • Espencat
    • Base, verdura al forn.
  • Nuova Cosa Nostra
    • Base, formatge manxego, cuixot ibèric, tomaca natural, ruques i oli d'oliva.
  • Capri
    • Base, xampinyons i pernil dolç.
  • La Matança
    • Base, sobrassada i ceba.
  • Giorgi Dann
    • Base, carn, ceba i salsa barbacoa.
  • Noruega
    • Base, salmó i gorgonzola.
  • Vitone
    • Base, pernil dolç, tonyina, ceba, xampinyó, bacó, ou.
  • Calàbria
    • Base, formatge de cabra, bacó, espinacs i mel.
  • Cremosa
    • Base, formatges de fines herbes i bacó.
  • Carbonara
    • Base, bacó, nata, ou i parmesà.
  • Verdi Mare-Panna
    • Base, espinacs, gambes, nata, ou.
  • Chicago-Panna
    • Base, ceba, xampinyons, bacó, nata, ou.
  • Porki
    • Base, pernil dolç i bacó.

HI HA PIZZA PER A CELÍACS - HAY PIZZAS PARA CELIACOS

Carns/Carnes

Carns/Carnes

  • Pollo alla parmesana
  • Entrecot de vedella del Bierzo.
  • Rellomello de vedella del Bierzo.
  • Xulletes de xai a l'all.
  • Xulletes de cabritet.
  • Confit d'ànec.

Peixos/Pescados

Peixos/Pescados

  • Emperador planxa.
  • Salmó al pesto i pasta.
  • Tonyina amb alls tendres.
  • Lloms de lluç gratinats.
  • Bròquill, beixamel, tomaca i formatge.

Pasta alla crema

Pasta alla crema

  • Spaghetti Carbonara
    • Bacó, nata, parmesà, ou.
  • Gnoqui alla gorgonzola e noci
    • Pasta de creïlla amb formatge blau i nous.
  • Tagliatelle funghi
    • Pollastre, xampinyons, espàrrecs verds nata i oli de alfàbrega.
  • Tagliatelle vegetalle
    • Nata, bròquil, xampinyons, espàrrecs, parmesà i ou.

Pasta Pomodoro

Pasta Pomodoro

  • Spaghetti bolognesa
  • Spaghetti frutti di mare
    • Ceba, all, gambes, musclos, tomaca i julivert.

Pasta Olio

Pasta Olio

  • Spaghetti al pesto
  • Tagliatelle all Alfredo
    • Bacó, ceba, parmesà, ou, i nou moscada. 
  • Rigatonne all Broccolli
    • All, cuixot, bròquil, oli i parmesano. 

Pasta Fresca

Pasta Fresca

  • Taglioline nero mediterránea
    • Pasta fresca a la tinta amb tomaca seca, all, ceba i garrofeta.
  • Raviolone di bacala
    • Pasta fresca farcida de bacallar sobre una crema d'escalivada i piquillos.
  • Cuore Rossi
    • Pasta fresca farcida de tomaca, búfala i alfábega sobre crema rosada.
  • Lunetti di tartufo
    • Pasta fresca farcida de tòfona negra sobre salsa de parmesà i tòfona.
  • Ravioli di carne
    • Salsa al seu gust.

Pasta Forno

Pasta Forno

  • Lasagne bolongese
    • Salsa bolonyesa, xampinyons, beixamel i formatge. 
  • Lasagne siciliana
    • Espinac, lluç, beixamel i formatge.
  • Cannelloni Rossini
    • Carn, patés, beixamel i formatge. 
  • Cannelloni Verdi
    • Carn, formatge, espinacs i beixamel.
  • Mousakka
    • Variat de carns especiades, albergínia, creïlla, beixamel i formatge.

Postres

Postres

  • Panna Cotta
    • Exquisit flam de nata italià acompanyat de xocolate, caramel o melmelada.
  • Crep "Suso"
    • Crep farcit de crema cobert de canella i sucre cremat.
  • Anous garrapinyades amb nata i mel
  • Tiramisú
    • Creps de xocolate o caramel.
  • Profiterols
  • Brownie negre o blanc
  • Brownie amb gelat
  • Pinya natural
Autoras:
Irene Cortés Velázquez
Rebeca Jordá Pintado

Cosa Nostra
També estem en: